30 Aralık 2015 Çarşamba

Beklentinizin çok ötesinde bir Balkan ülkesi ROMANYA




Hangi mevsim giderseniz gidin bir başka güzeldir Romanyaturları

Bilinenin aksine yemyeşil bir ülkedir. Bükreş’in soğuk bir yüzü vardır doğru, komünizmden kalan koca koca binaları ile aklınızı başınızdan alır. Ama sokakların içine girdiğinizde eğlence dolu dünyası ile karşılaşırsınız. Dünyanın en büyük parlamentolarından birine ev sahipliği yapar, binlerce odası ile ziyaretçileri günlerce gezse bile bitiremez belki. Romanya turları ile çok keyifli dakikalar geçireceğiniz konusunda hiç şüphemiz yok.

Biraz şehirden uzaklaşırsanız yeşil size kucak açar. BRAN turları ile yeşilin muhteşem renklerine şahit olursunuz. Bran şatosu ise unutulmaz dakikalar geçireceğiniz yerler arasında. Drakula efsanesine ev sahipliği yapan bu şatonun mistik hikâyelerini dinlerken rehberimizden eve döndüğünüzde anlatacak çok şeyiniz olduğunu hissedersiniz Romanya turları ile.



Romanya Turları ile şahit olacağınız diğer muhteşem manzaralardan biri Mogosoaia Köyü muhteşem sarayı ile ün yapmıştır. Bu saray Brancovenesc mimarisinin bütün özelliklerini taşımaktadır. Merdiven, balkon, kemer ve sütunlar geleneksel Romen tarzını yansıtmaktadır. Sarayda bulunan Brancovenesc müzesinde altın ve gümüşten yapılmış biblolar, nadir olarak bulunan kitaplar, el yazmaları, tablolar, tahta ve taştan yapılmış heykeller bulunmaktadır.
Braşov’a doğru yola çıktığımızda eve dönmek hiç istemeyeceksiniz belki de. Bu muhteşem şehirde Avusturya Macaristan mimarisi ile baş başa kalırsınız, kahvenizi yudumlarken gözünüzü Braşov meydanındaki hareketlilikten alamazsınız.
Kayak yapmak isterseniz Braşov’a gelmeniz yeterli,kışın tüm keyifli dakikaları baş başa kalıverirsiniz Romanya kayak turları ile.


Bükreş turları ile aklınızda yer etmiş o eski Romanya fikirlerini bir kenara bırakın ve romanya turu nun keyfini çıkarmayın.
Romanya Vizesi nide dert etmeyin. Romanya Konsolosluğu ile Akredite olan acentemiz vizenizi çıkarmak için tüm kolaylıkları hizmetinize sunacaktır.

Romanya Turları ile buluşmak dileğiyle


Romanya Turları Hitittour ile bir başka güzel .

1 yorum:

  1. Yazınızın ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz , gerçekten appreciated.It i aramaya ne için bana çok yardımcı oluyor . Aynen böyle devam.
    Avusturya Paket Turlar

    YanıtlaSil